Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Работно време - Клинична лаборатория

От 01.06.2024 г. до 31.08.2024 г., Клинична лаборатория към ДКЦ "Света Марина" ЕООД, ще работи с намалено работно време както следва:

от 7.30 ч. до 14.00 ч.

 

От 9-ти октомври 2023 започва електронно записване на пациенти

От 9-ти октомври 2023 започва електронно записване на пациенти

ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР „СВЕТА МАРИНА“ ВАРНА има удоволствието да Ви съобщи, че от 09-ти октомври 2023 започва електронно записване на пациенти. С тази функционалност всеки желаещ пациент има възможност да заяви своя час бързо и лесно през нашата платформа.

 

Имунизационният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 преустановя дейност

Имунизационният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 преустановя дейност

Считано от 01.04.2022 г., имунизиционният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 в ДКЦ "Света Марина" - Варна преустановява своята дейност.
Чети още
Изследване на IgG антитела срещу COVID-19

Изследване на IgG антитела срещу COVID-19

Клинична лаборатория на ДКЦ "Света Марина" - Варна въвежда бърз тест за изследване на IgG антитела срещу SARS-CoV-2. За извършване на анализа е необходима кръвна проба. Тестът е одобрен за продажба в Европейския съюз и останалата част от света. В лабораторията работи екип от висококвалифицирани специалисти.

 

Ваксинация срещу COVID-19

Ваксинация срещу COVID-19

В ДКЦ "Света Марина" се извършват ваксинации срещу COVID-19 с всички видове ваксини в кабинет №116 от 7:30 до 19:30 от понеделник до петък. Желаещите могат да се ваксинират без предварително записан час или да си запазят такъв на тел. 052/978445. Адресът е гр. Варна, бул. "Христо Смирненски" №1.

 

Скъсай с Хепатита

Скъсай с Хепатита

Започва кампания „Скъсайте с Хепатита“

В рамките на инициативата ще бъде извършвано безплатно изследване за Хепатит С, което ще продължи до края на месец март 2020 г. Кампанията е насочена към пациенти във възрастовата група над 14 год. Изследванията ще се извършват в Клинична лаборатория на ДКЦ „Света Марина“, всеки делничен ден от 8.00 до 17.00 ч.

"По официални данни десетки хиляди българи са болни от хепатити и голям процент от тях не подозират, че носят вируса на болестта", казаха специалисти от лечебното заведение. Целта е да се открият инфектираните  пациенти и да се насочат към специализирани лаборатории и последващо лечение при нужда.

 

Резервирай час