Новини

  Имунизационният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 преустановя дейност

  Имунизационният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 преустановя дейност

  Считано от 01.04.2022 г., имунизиционният кабинет за ваксиниране срещу COVID-19 в ДКЦ "Света Марина" - Варна преустановява своята дейност.

  За повече информация къде можете да поставите ваксина срещу COVID-19: 
  https://www.rzi-varna.com/docs/rabvremeVIPvarna.pdf

  Изследване на IgG антитела срещу COVID-19

  Изследване на IgG антитела срещу COVID-19

  Клинична лаборатория на ДКЦ "Света Марина" - Варна въвежда бърз тест за изследване на IgG антитела срещу SARS-CoV-2. За извършване на анализа е необходима кръвна проба. Тестът е одобрен за продажба в Европейския съюз и останалата част от света. В лабораторията работи екип от висококвалифицирани специалисти.

  Ваксинация срещу COVID-19

  Ваксинация срещу COVID-19

  В ДКЦ "Света Марина" се извършват ваксинации срещу COVID-19 с всички видове ваксини в кабинет №116 от 7:30 до 19:30 от понеделник до петък. Желаещите могат да се ваксинират без предварително записан час или да си запазят такъв на тел. 052/978445. Адресът е гр. Варна, бул. "Христо Смирненски" №1.

  Скъсай с Хепатита

  Скъсай с Хепатита

  Започва кампания „Скъсайте с Хепатита“

  В рамките на инициативата ще бъде извършвано безплатно изследване за Хепатит С, което ще продължи до края на месец март 2020 г. Кампанията е насочена към пациенти във възрастовата група над 14 год. Изследванията ще се извършват в Клинична лаборатория на ДКЦ „Света Марина“, всеки делничен ден от 8.00 до 17.00 ч.

  "По официални данни десетки хиляди българи са болни от хепатити и голям процент от тях не подозират, че носят вируса на болестта", казаха специалисти от лечебното заведение. Целта е да се открият инфектираните  пациенти и да се насочат към специализирани лаборатории и последващо лечение при нужда.